CDP бекапи: як краще перебдіти

Один з найважливіших елементів у процесі створення та підтримки функціонування будь-якого проєкту — це резервне копіювання. В силу багатьох обставин, як-от: злом внаслідок невчасного оновлення CMS, помилково видалений файл, проблеми з фізичним сервером, на якому розміщений ресурс — час, витрачений на вдосконалення ресурсу, може бути безповоротно втрачено. Уберегти ваші дані та нерви від впливу подібних факторів допоможуть регулярні бекапи. Читати далi

За що я люблю свою роботу на проєкті VPS.ua?

До дня народження VPS.ua я вирішила дізнатися у нашої команди, за що саме їм подобається проєкт VPS.ua. Відповіді виявилися напрочуд зворушливими та цікавими. Завдяки тому, що кожен з нас по-справжньому відданий спільній справі, VPS.ua саме такий, як зараз. Далі пряма мова деяких людей, які працюють у нас.

за що я люблю vps.ua Читати далi

Чи є SSD у VPS.ua

SSD У попередній статті ми обговорювали SSD загалом і говорили про те, що буває чистий SSD та SSD кешування. І не могли не продовжити цю статтю тим, яку технологію використовуємо самі. То що у нас? Читайте у продовженні статті.

Читати далi

Як заробити гроші на партнерській програмі від VPS.ua

Earn on affiliate program Партнерські програми — що це таке? Найкоротша відповідь на це питання така: це можливість додаткового заробітку на чужих продуктах. А якщо підходити до цього процесу з розумом, то заробіток буде дуже непоганим. З цієї статті ви дізнаєтеся, як працює партнерський маркетинг, а ще розберетеся в тому, як стати партнером і скільки на цьому можна буде заробити. Партнерський маркетинг належить до методів просування свого чи чужого бізнесу у мережі. Таким просуванням займаються вебмайстри-партнери, які одержують винагороду за кожного підписника, відвідувача, покупця, а також продаж. Тобто, нічим не володіючи, як агенти з нерухомості, ви продаєте та заробляєте при цьому.

Реферальну програму ми маємо давно. Але наші умови були не надто вигідними. Тепер наші партнерські комісії виросли настільки, що наші партнери перед початком роботи запитують, чому ми готові платити так багато. Скільки ми готові заплатити Вам? $20 за кожного приведеного клієнта. Навіть за того, який спочатку тестуватиме наші VPS, а потім вирішить залишитися з нами. Щоб дізнатися, як саме почати працювати з нами і чому у Вас, так, саме у Вас, це вийде, читайте далі.

Читати далi

10 маловідомих лайфхаків в інструментах розробника Mozilla Firefox

Інструменти розробника у браузері — високопотужна зброя програміста. Без них ми б не розуміли, чому елементи не вирівнюються, картинки не завантажуються, — не кажучи вже про складніші випадки.

Інструменти розробника в Firefox стали значно кращими і зручнішими за останні роки. Давайте розглянемо 10 лайфхаків їхнього використання на прикладі гіфок.

Інструменти розробника в Mozilla Читати далi

Типи хмари та хмарних послуг

Хмара — це спосіб отримати потрібну кількість ресурсів віртуально на вимогу, не інвестуючи в нове апаратне або програмне забезпечення. Клієнти платять хмарному провайдеру фіксовану ціну або лише за ресурси, які використовують.

Заповнивши онлайн-форму, користувачі можуть створити обліковий запис і запускати віртуальні сервери або давати ресурси новим програмам.

Типи хмари та хмарних послуг Читати далi

Чому операційна система Linux безпечніша за Windows і Mac OS

Спочатку не забувайте про базові правила безпеки в компанії.

  • Не використовуйте рутовий пароль.
  • Вчіть користувачів використовувати складні паролі та користуватися такими інструментами, як LastPass.

Усі рішення, які ви приймаєте для комп’ютерних систем у компанії, впливають на безпеку. Тому ОС також впливає на неї.

Яка ОС безпечніша Читати далi

Як продовжити термін служби акумулятора ноутбука: 5 лайфхаків

Без ноуту сьогодні нікуди. Щоб він прослужив вам довше, подбайте про його батарею. Сучасні ноутбуки можуть працювати на батареї без заряджання більше 8 годин. Деякі з них навіть можуть працювати рекордних 14 годин.

Батарея на комп’ютері або ноуті буде служити вам так довго, як заявляє виробник, тільки якщо ви будете дотримуватися запобіжних заходів.

Для цього слідкуйте за налаштуваннями потужності, кількістю запущених програм та навіть температурою в кімнаті, де ви працюєте.

Розкажемо докладніше про лайфхаки, які продовжать життя батареї на ноутбуці з Windows 10 або Mac.

Як продовжити життя батареї ноута Читати далi

Що таке гіпервізор та його роль у віртуалізації

Про гіпервізор часто забувають, коли говорять про концепцію віртуалізації. Але не вдасться оцінити віртуалізацію, доки не зрозумієш, що гіпервізор робить усередині обчислювальної системи.

Саме технологія гіпервізорів принесла інновації у світ хмарних обчислень.
Гіпервізори та віртуалізація
Читати далi