За що я люблю свою роботу на проєкті VPS.ua?

До дня народження VPS.ua я вирішила дізнатися у нашої команди, за що саме їм подобається проєкт VPS.ua. Відповіді виявилися напрочуд зворушливими та цікавими. Завдяки тому, що кожен з нас по-справжньому відданий спільній справі, VPS.ua саме такий, як зараз. Далі пряма мова деяких людей, які працюють у нас.

за що я люблю vps.ua Святослав, співробітник служби підтримки клієнтів: Я люблю свою роботу на VPS.ua за те, що сам проєкт продовжує свій розвиток і не стоїть на місці. Впроваджуються нові послуги, такі як хмара. Проєкт хоче бути у тренді, йти в ногу з часом. Окрім запуску нової послуги, ми ще намагаємося розширити її обрій. Скоро хмара буде в Європі, а потім я впевнений, що буде ще й у США.

Більше того, мені подобається працювати з колективом, який бере участь у розвитку нашого проєкту. Кожен із учасників намагається зробити свій внесок у розвиток. Хтось перевіряє чати, щоб підвищити якість обслуговування клієнтів, хтось пише документацію, щоб підвищити знання клієнтів та полегшити вирішення будь-яких питань, хтось оптимізує роботу серверів, щоб підтримувати стабільну роботу, хтось займається рекламою, щоб більше клієнтів дізналося про наш проєкт. Тобто абсолютно кожен вкладає сили та душу в наш проєкт.

Хочу побажати у день народження проєкту, щоб усе йшло такими ж семимильними кроками далі. Щоб колектив тільки розширювався, знання клієнтів та співробітників ставали лише більшими. Загалом, не зупинятись на досягнутому, а йти далі в гори та брати все нову та нову висоту.

Дарина, співробітниця служби підтримки клієнтів: Щирий інтерес до того, що роблю, дозволяє ставати краще з кожним днем ​​— виконувати роботу якісніше, швидше та креативніше. Спілкування з різними людьми є невід’ємною частиною кожного дня: позитивно налаштовані надихають, а завдяки скептикам я маю безцінний досвід.

Мені подобається, що будь-яка зміна не схожа на інші та обов’язково приносить щось нове. Ще ця робота навчила мене, що будь-яку проблему можна вирішити. А якщо її можна вирішити, то це вже не проблема, а ситуація. Так у моєму житті залишилися тільки ситуації та жодних проблем 🙂 І, зрештою, мені потрібне місце, де я можу без зазріння совісті хвалитися обновками 🙂

Альона, співробітниця відділу маркетингу: Напевно, прозвучить банально, але я люблю проєкт VPS.ua за те, що він дає мені можливість займатися улюбленою справою і постійно пізнавати щось нове. Буквально щодня я дізнаюся про щось, чого не знала ще вчора. У компанії я займаюся створенням контенту, і коли бачу приємні коментарі від клієнтів щодо моєї роботи, то розумію, що я тут не дарма. І це додає величезної мотивації та натхнення працювати краще!

Дуже круто почуватися частиною команди, де кожен намагається на благо спільної справи. Ми не маємо зайвих людей.

Працюючи, мені не доводиться постійно дивитися на годинник і чекати, коли закінчиться робочий день. Я вважаю це певним показником того, чи людина отримує задоволення від своєї роботи по-справжньому. І я рада, що належу саме до таких людей.

Макс, співробітник служби підтримки клієнтів: Проєкт VPS.ua — це команда професіоналів, чиї вміння та навички дають можливість проводити діяльність у сфері хостингу на високому рівні з постійним прагненням до розвитку та вдосконалення. Як частина такого колективу, завжди є бажання зростати і розвиватися, дізнаватися щось нове, підвищувати свій рівень знань і кваліфікації.

Я люблю свою роботу на проєкті VPS.ua за те, що кожна робоча зміна дарує безліч позитивних емоцій від спілкування з клієнтами та при виконанні різних завдань отримуєш задоволення від роботи на такому проєкті.

На додаток до сказаного хочу виділити рівень надання підтримки нашим клієнтам, що радує мене як співробітника підтримки. З днем народження, VPS.ua!

Андрій, співробітник відділу маркетингу: Я люблю свою роботу на проєкті VPS.ua за можливість різнобічно розвиватись, а не лише сліпо працювати над одним напрямком. Ну і ще гроші на різні подорожі заробляю 🙂

Надія, співробітниця служби підтримки клієнтів: Мені все подобається в моїй роботі. І це не просто загальне формулювання. Це так і є. Мені подобається офіс. У ньому всі складові, від малого до великого, продумані з метою забезпечити максимальний рівень комфорту. Ось, начебто, просто крем для рук. А ні. Він передбачає присутність персоналу жіночої статі та нехай їхні ручки будуть ніжними! І це лише один приклад з безлічі навколишнього.

Мені подобається моя робота — спілкування з клієнтами двома мовами на технічні та інші теми. Мені подобається, коли я знаю відповіді і мені подобається їх впізнавати. І я отримую задоволення від правильно вирішених завдань. Мені подобаються перспективи професійного розвитку та «ярмарок пропозицій» для розвитку трудових талантів. Перелік варіантів додаткової діяльності не тільки не залишає байдужим жодного співробітника, але й надає шикарну можливість спробувати свої сили у різних проявах улюбленої справи.

Мені подобається турбота керівництва про своїх співробітників. І вона проявляється в кожній їхній дії та задумі. Мені подобається культивування поважного ставлення один до одного як невід’ємної частини роботи. І мені подобається, що це справді працює. А після закінчення робочого дня мені подобається фраза — «дякую за зміну».

Мені подобаються, що політика компанії — це щире ставлення та турбота про клієнтів. І мені подобається, що завдяки цьому маю чисту совість і я можу чесно і прямо відповідати на запитання клієнтів. Мені подобаються знання та професіоналізм співробітників, а також їхня доброта, дружелюбність, щирість. Мені подобається, що компанія розвивається. Мені подобається те, що я є частиною цієї компанії. Мені подобається те, що я займаюся улюбленою справою. Мені подобається те, що мені все подобається!

Марія, співробітниця відділу маркетингу: Я люблю свою роботу на проєкті VPS.ua за те, що у мене не буває нудних чи одноманітних справ. Кожен лист, акція, стаття, текст — це окремий цікавий проєкт, який змушує включати мізки та розвиватися. За те, що можна отримати лист від задоволеного клієнта або прочитати відгук про те, що те, що ми робимо — потрібне та цінне. За те, що менеджер проєкту — мудрий наставник, у якого є чому повчитися.

Тамара, співробітниця служби підтримки клієнтів: У нас на VPS.ua хороший колектив. Тут багато різнобічних людей, із якими цікаво спілкуватися про все. А ще за що люблю свою роботу тут — це ввічливі та приємні клієнти. Вирішення питань з такими клієнтами проходить завжди із задоволенням.

До того ж, моя робота дозволяє розширювати кругозір. Майже щодня бувають такі питання, які змушують ворушити звивинами в якійсь трохи новій області. Та й технології не стоять на місці, тому в уже знайомих питаннях постійно знаходиш місце вивченню нового. І до того ж, моя робота — це той рідкісний випадок, коли подобається працювати в офісі. Тут організовано все так, щоб не доводилося тобі морочитися з питань робочого місця.

Крім того, тут завжди дбають про наше здоров’я:) У нас завжди є свіжі фрукти, а ще є турник, щоб можна було розім’ятися.

Alyona Susol

Чотири роки займалася маркетингом і редактурою, зараз працює у команді PR.