Як заробити гроші на партнерській програмі від VPS.ua

Earn on affiliate program Партнерські програми — що це таке? Найкоротша відповідь на це питання така: це можливість додаткового заробітку на чужих продуктах. А якщо підходити до цього процесу з розумом, то заробіток буде дуже непоганим. З цієї статті ви дізнаєтеся, як працює партнерський маркетинг, а ще розберетеся в тому, як стати партнером і скільки на цьому можна буде заробити. Партнерський маркетинг належить до методів просування свого чи чужого бізнесу у мережі. Таким просуванням займаються вебмайстри-партнери, які одержують винагороду за кожного підписника, відвідувача, покупця, а також продаж. Тобто, нічим не володіючи, як агенти з нерухомості, ви продаєте та заробляєте при цьому.

Реферальну програму ми маємо давно. Але наші умови були не надто вигідними. Тепер наші партнерські комісії виросли настільки, що наші партнери перед початком роботи запитують, чому ми готові платити так багато. Скільки ми готові заплатити Вам? $20 за кожного приведеного клієнта. Навіть за того, який спочатку тестуватиме наші VPS, а потім вирішить залишитися з нами. Щоб дізнатися, як саме почати працювати з нами і чому у Вас, так, саме у Вас, це вийде, читайте далі.

Чому вас має зацікавити саме партнерська програма VPS.ua?

Для цього є щонайменше п’ять причин:

1. Початкові витрати відсутні взагалі. Для просування партнерського посилання є безкоштовні методи. Все, що потрібно вкласти, — час.

2. Вам не потрібний персонал. Ви просто знаходите покупця для нашої послуги, далі справа за нами.

3. Вам не потрібно думати про продукт, який рекламуватиметься. Ми створили продукт, який користується популярністю та вже продається. Вам потрібно буде його тільки просувати.

4. Ви не повинні володіти якимись глибокими знаннями в ІТ, щоб продавати наші VPS. Все, що вам потрібно — це ознайомитись з описом наших VPS на нашому сайті та, можливо, самостійно потестувати наші VPS. Якщо Ви вже працювали з VPS, то робота партнера взагалі не викличе питань.

5. На звичайній роботі вам платять за робочий день, скільки б ви не працювали. У нас ви можете заробляти гроші у зручний для вас час, залежно від того, скільки доклали зусиль. Тільки ви — хазяїн для самого себе.

З чого потрібно розпочати, щоб стати партнером?

Зареєструйтесь, заповнивши свої анкетні дані у відповідних полях.

VPS.ua affiliate program

Також виберіть валюту, в якій вам краще отримувати винагороду. Введіть інформацію для входу в систему та ознайомтеся з правилами партнерської програми:

  • комісія, що нараховується на будь-які види замовлень, виплачуються лише після перевірки замовлень, що здійснюються приведеними клієнтами;
  • комісія стає дійсною через сорок п’ять днів, протягом яких здійснюється перевірка;
  • комісія анулюється лише тоді, якщо замовлення було скасовано (бажання клієнта, невиконання правил клієнтом тощо) протягом сорока п’яти днів.

Registration in VPS.ua

Виберіть панель «Партнерство». Partner's accout activationPartner's accout activation

Прийміть наші вітання. Ви — наш повноправний партнер. Інформація про ваш обліковий запис буде завжди доступною для вас.

З чого розпочати роботу з партнерською програмою?

Щоб згодом отримувати хороший заробіток на партнерській програмі, перше, що потрібно зробити — розібратися в нашій послузі, VPS-хостингу. Головною умовою розробленої програми VPS є максимальна зручність користування нею. Це дуже не складно, ми не лише продаємо, ми ділимося досвідом. У нас є:

  • WIKI з докладними інструкціями по роботі з хостингом
  • блог з аналітичними статтями

З їхньою допомогою ви також зможете отримати розуміння наших послуг. Крім цього, ми маємо можливість дати VPS на тестування на 30 днів безкоштовно. Тобто, якщо ви ще не мали досвіду роботи з VPS, зможете зробити це безкоштовно.

Другий крок — зрозуміти, якій аудиторії ви пропонуватимете VPS. У кожного продукту та послуги є своя аудиторія, яку потрібно визначити перед початком просування, оскільки саме від неї залежать способи просування. VPS можна використовувати для: хостингу сайтів, серверів баз даних, розробки, тестингу, хостингу програм, ігрових серверів, поштових сервісів, ДНС. Відповідно, до нашої аудиторії належать програмісти, тестувальники, дизайнери, маркетологи, вебмайстри, підприємці.

Третій крок — визначити способи просування. Вони залежать від багатьох факторів, а саме:

  • чи є у вас сайт відповідної тематики, на якому ви рекламуватимете наші послуги;
  • чи готові ви витрачати гроші на рекламу чи хочете застосовувати безкоштовні способи;
  • скільки часу ви можете витратити на просування;
  • які майданчики просування для вас у пріоритеті.

Як заробити на партнерці? Спочатку потрібно вибрати цікаві для вас способи просування партнерського посилання. Один із найпопулярніших способів просування — це додавання посилань у текст. Це може бути текст будь-якої статті, повідомлення форуму або ваш підпис у листах.

Другий спосіб — розміщення банерів. Для цього необхідно мати майданчик для розміщення. Самі банери ми надаємо.

VPS.ua banners

Вибирайте бажаний розмір банера, його дизайн, що відповідає вашим вимогам, та розміщуйте його на своєму сайті.

VPS.ua banners

Для цього ви отримаєте відповідний код.

Code for banners VPS.ua

За своїми реферальними (партнерськими) посиланнями ви стежитимете у нашій програмі. За кожного нового реферала ви отримуєте $20. Тобто ваш заробіток на партнерці збільшується прямо пропорційно зі збільшенням кількості рефералів. Перших рефералів завжди шукають серед близьких, друзів, знайомих тощо. Розповідайте своїм клієнтам про наші VPS, пропонуйте їм взяти наші послуги на тест та заробляйте гроші на цьому.

Почніть роботу і все вийде!

Команда VPS.ua

Marizil